لیست اختراعات مریم قاسمی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ ثبت: 1397/11/06
خلاصه اختراع:

علي رغم پيشرفت در زمينه كنترل و درمان زخم هاي سوختگي و وجود مراقبت هاي ويژه براي اين بيماران، عامل اصلي مرگ و مير در بيماران دچار سوختگي عفونت است. كنترل عفونت زخم يكي از مشكلات اساسي هر بخش سوختگي است و هر سال تعداد زيادي از بيماران دچار سوختگي در اثر اين ضايعه جان خود را از دست داده و يا ناتواني پيدا مي كنند. از دهه 80 ميكروارگانيزم هايي به خصوص استافيلوكوك اورئوس، به عنوان عامل اصلي عفونت هاي بيمارستاني پديدار شدند. افزايش مقاومت اين باكتري ها بطور همزمان به آنتي بيوتيك هاي بتالاكتام، آمينوگليكوزيدها و ماكروليدها استراتژي درمان و كنترل عفونت را در ميان بيماران دچار سوختگي مورد تهديد قرار داده است. باتوجه به افزايش سوش هاي (MDR(Multidrug Resistance ، بازگشت عفونت ها در بخش هاي سوختگي ، مرگ و مير در بخش هاي سوختگي بعلت عفونت به محصولي احتياج هست كه اولا اثر ضد ميكروبي بر باكتري هاي پاتوژن مخصوصا بر استاف اورئوس مقاوم به متيسيلين (MRSA) را دارا باشد ، اين فعاليت ضدميكروبي در كوتاهترين زمان و با حداقل دوز موثره باشد و در كنار اين خصوصيات، آن محصول از يك منبع طبيعي كه بدون عوارض براي بيماران دچار سوختگي باشد ، تهيه گردد. استفاده از فاژهاي ليتيك و محصولات آنها اندوليزين ها كه مي توانند باكتري هاي MDR (Multidrug Resistance) را از بين ببرند پيشنهاد مي گردد . از ويژگي هاي منحصر به فرد اينها مي توان به اختصاصيتشان كه باعث از بين بردن فلور طبيعي بدن نمي شوند، سلول هاي انساني را تحت تاثير قرار نمي دهند و برخلاف آنتي بيوتيك ها نياز به تنظيم دوز ندارند و مقاومت به آنها گزارش نشده است ، اشاره كرد. بدين منظور اهدف از انجام اين طرح ساخت ژل حاوي اندوليزين CHAPk نمايش داده شده در سطح باكتريوفاژ عليه عفونت زخم دچارسوختگي ن با استفاده از تكنيك نمايش فاژي (Phage Display) جهت استفاده بهينه از حضور فاژها در زمينه نانوپزشكي و درمان عفونت هاي باكتريايي مي باشد . از نانو زيست ذرات فاژي بعنوان كانديدي هوشمند با عملكرد كاملا اختصاصي و بدون عوارض جانبي در مقياس بسيار زياد و مقرون به صرفه از لحاظ اقتصادي و كاهش دوز موثره بهره برده مي شود. تاكنون مطالعه اي در زمينه كاربرد ژل هاي فاژ ليتيك و ژل حاوي اندوليزينCHAPk نمايش داده شده در سطح فاژ جهت درمان عفونت هاي باكتريايي انجام نشده است.

تاریخ اظهارنامه: 1403/07/18
تاریخ ثبت: 1403/12/13
خلاصه اختراع:

مارمالاد فراسودمند حاوي گياهان دارويي،اسپيرولينا و پروبيوتيك زيرمجموعه نيازهاي انساني و حوزه صنايع غذايي مي باشد و در حقيقت پله اي است به سوي خورشيد سبز سلامتي.اين مارمالاد مي تواندجايگزين مناسبي براي نوشيدني هاي مضر انرژي زا باشد.تركيبات مواد دراين مارمالاد طوري انتخاب شده اندكه افراد ديابتي نيز بتوانند بدون اينكه قندخونشان بالا رود از مزاياي اين ابرغذا بهره مند شوند.به علت استفاده از مواد بالقوه و سرشار از ويتامين دراين مارمالاد؛حتي مصرف مقداري از آن دروعده صبحانه هم مي تواند انرژي و ويتامين هاي بدن رابه مرور زمان،به طور پايدار وبدون آسيب به بدن تأمين نمايد.اين غذاي فراسودمند به دليل دارابودن پروبيوتيك؛ قادر است ميكروبيوم روده انسان رامتعادل كند.تعديل ميكروبيوم روده،خود باعث جلوگيري از رشد ميكروب هاي بيماري زا خواهدشد.از طرفي،انتخاب نوع پروبيوتيك ها در اين مارمالاد به تنظيم سطح قندخون كمك مي كند.دراين مارمالاد؛از رنگ و موادنگهدارنده شيميايي و مصنوعي استفاده نشده است.رشد پروبيوتيك هامي تواند از رشدميكروب هاي بيماري زايي كه ممكن است درزمان توليد محصول يا قبل ازآن وارد بسترغذايي شده جلوگيري نمايد.ازطرفي نيز ويتامين هاي موجود در اسپيرولينا و ساير تركيبات اين مارمالاد،به حرارت پاستوريزاسيون حساس هستندو ازبين مي روند.براي رفع اين مشكل،اين مواد را در پس از پاستوريزاسيون اضافه مي نماييم. Production of functional marmalade containing medicinal herbs, spirulina and probiotics

موارد یافت شده: 2